CCA WINS TWO ARCHITECTURE AWARDS!

We are proud to announce that two of our projects earned Gold Nugget Merit Awards: Willoughby Way, which has now won four architecture awards, won in the category of “Custom Home.” K2 Ranch which is designed to achieve LEED for Homes, won the category of “On the Boards.” The Gold Nugget Awards are the oldest and largest program of its kind, and honor the creative achievements in architectural design and land use planning for residential, commercial and industrial projects. Thank you to our wonderful clients and dedicated team for making this all happen!

gold nugget.500

This entry was posted in Featured, Industry News and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

VIA International’s Home of the Month

Each month Via International selects a Home of the Month and we are flattered that our project, Willoughby Way, was chosen! Charles Cunniffe Architects and Via International (formerly Paragon Technology) worked together to masterfully design the home’s automation. Winner of the Consumer Electronics Show “Ultimate Home of the Year”, the project boasts the very finest in home automation systems, lighting and sound. See a whole selection of photos and learn more, check out their Case Study slideshow here.

via_500

This entry was posted in Featured, Industry News, Posts about Spaces and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

CCA Designs State-of-the-Art Composting Restroom for City of Aspen

Charles Cunniffe Architects has been working with the City of Aspen to design its new restroom facility in Rio Grande Park. The first of its kind in the area, the restrooms utilize a state-of-the-art composting system housed in a unique structure created from a Gabion wire crib filled with river rock obtained on-site from the ongoing storm water pond redevelopment. The gable and shed roofs are of rusted steel, giving a nod to Aspen’s mining heritage, and house solar photovoltaic panels.

Proud of the new facility, Construction Manager for the City of Aspen Scott Chism stated, “Storm water is being filtered through the park before it hits the river, the cobbles for the restrooms were locally sourced,…and composting toilets save significant amounts of water.”

Thanks to the incredible team who worked so hard to complete this project!┬áRead more about the facility in today’s Aspen Daily News.

Photo Credit:Brett Friel/Special to the Aspen Daily News

Photo Credit:Brett Friel/Special to the Aspen Daily News

This entry was posted in Featured, Posts about Spaces and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.